مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایدار

باسلام، بنده 6 سال است سرایدار ساختمان 5 طبقه هستم، سال اول قرار داشتیم که بدون دستمزد باشم، اما 5 سال است که هیچ قراردادی ندارم و همچنان بدون حقوق کار میکنم، هر بار که برای حقوق مطرح کردن بازم بهم جواب سربالا دادن و ما همچنان از سر ناچاری هستیم، من بیرون کار میکنم اما کل امور نظافت ساختمان را انجام میدهم. الان به مشکل برخوردیم و گفتن از کارت راضی نیستیم و باید تخلیه کنی، من میتونم جهت طلب حقوق معوقه این 6 سال شکایت کنم؟ چقدر زمان میبره هم روند شکایت هم جوابدهی؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت در اداره کار هست با شهادت شهود.زمانش قابل پیش بینی نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تحت شرایطی اداره کار شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله حتما
شما باید در اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید حقوق ماهانه 6 سال ، حق بیمه معوقه ، عیدی ، پاداش ، سنوات ، حق اولاد و ...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از طریق اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید