مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام. من برای خرید یک موتور سیکلت جدید، موتور خودمو به فروشنده دادم و یه موتور مدل بالاتر گرفتم. مابه التفاوت رو هم تمام و کمال پرداخت کردم.
الان 2 ماه گذشته و فروشنده به دلیل مشکل داشتن تاریخ تعوض پلاک (زمانی که موتور و خریده بود تاریخ تعویض پلاک تعیین شده بود و الان از اون تاریخ گذشته ولی سندش به اسم خودشه) نمیاد سند بزنه و امروز و فردا میکنه.
الان من نه میتونم برای موتور خرج کنم. نه تکلیفم برای باز پس دادن موتور مشخصه و دارم اذیت میشم.
بهترین کاری که میشه کرد چیه؟ آیا میشه این مورد رو فروش مال غیر در نظر گرفت و ازش شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه الزام طرف را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند موتور را مطرح نمایید
خیر فروش مال غیر که
صورت نگرفته

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک تقدیم نماید