مشاوره حقوقی رایگان - غرامت

با سلام. اینجانب در سال 1371 در یک حادثه ناخواسته در حین انجام وظیفه دچار مصدومیت و شکستگی شدید از ناحیه پای چپ در اثر اصابت گلوله شدم و در بیمارستان بستری شده و بعد از درمان کامل خدمت سربازی را به اتمام رساندم و چون این حادثه غیرعمد و ناخواسته بوده مجروح جنگی به حساب آمدم درخواست دیه و غرامت نکردم ولی بعد از 30 سال پایم من را اذیت می‌کند و توانایی کار کردن ندارم ، نامه ای از بنیاد و همچنین مدارک بالینی از بیمارستانی که بستری بودم گرفتم و به هر جا مراجعه میکنم صورت سانحه را به من نمی‌دهند چون می‌ گویند این اتفاق بعد از جنگ بوده آیا میتوانم درخواست غرامت نمایم؟ چگونه؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست تشکیل کمیسیون تشخیص جانبازی را از طریق بنیاد بخواهید در صورت عدم تشکیل کمیسیون می‌تواند از طریق دیوان عدالت اداری الزام دستگاه مربوطه را مطالبه نماید