مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف رأی کمیسیون 140

با سلام کارمند انتظامی (یگان ویژه) در اغتشاشات سال 1401 توسط اغتشاشگران با موتور من و همکارم زیر گرفته شدیم و از ناحیه زانو و گردن دچار آسیب شدید شدیم و ضمن اعزام به بهداری و اقدامات اولیه مشخص شد از ناحیه مینیسک، رباط صلیبی و انحراف زانو و همچنین بیرون زدن دو تا از مهره های دیسک گردن دچار صدمات شده و ضمن تنظیم صورتجلسه و فرم های مربوطه به یگان مرکز ارسال و در سال گذشته رأی همکارم که با من بود بعنوان جانباز صادر و رأی من تا همین چند مدت پیش صادر نشده که با پیگیری های بعمل آمده رأی صادر و عنوان نمودند بررسی شود نهایتا جهت بررسی مدارک به شورای عالی پزشکی ناجا ارسال و آنها گفتند غرامت و درصد منتفی میباشد . میخواستم بدونم نظر و رأی بصورت سلیقه ای هست. آیا میتونم برای احقاق حقوقم شاکیشون بشم یا باید اول اعتراض بگذارم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول ببین در صورت سانحه یگان برای شما چی نوشتند بعد تماس بگیر با من

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام پرونده پزشکی را بررسی می‌نمایند و رای صادر می‌کنند _رای صادرشده اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منتظر رأی بمانید تا صادر شود. نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اعتراض و رسيدگي مجدد بخواهيد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نظر کمیسیون عالی پزشکی ملاک عمل است