مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

سلام و خسته نباشید
با احترام بنده 4 واحد آپارتمان از سازنده و فروشنده پیش خرید کرده ام که 2 واحد تحویل گردیده ولی تنظیم سند نشده و 2 واحد دیگر نه تحویل گردیده و نه تنظیم سند شده، ما طبق مفاد قولنامه تمامی مبالغ را مرحله ای پرداخت کردیم و مبلغی برای تنظیم سند 2 واحد تحویل داده شده و مبلغی بابت تحویل واحد و تنظیم سند 2 واحد باقیمانده نگه داشتیم، و متاسفانه جریمه دیرکرد در نظر نگرفته ایم، الان با گذشت یک سال و نیم از تاریخ تحویل و تنظیم سند واحدها هیچ گونه اقدامی نکرده، آیا با گذشت زمان میتواند درخواست مبلغ اضافی از مبلغ قولنامه بکند با این مضمون که من ضرر کردم، چه دادخواستی میتوانم جهت تحویل واحد و تنظیم سند از ایشان بنمایم؟ با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ قولنامه که تغییر نمیکند ولی شما میتوانید مطالبه خسارت تاخیر انجام تعهد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید مطالبه خسارت تاخیر انجام تعهد بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.