مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم قطعی از سوی دادگاه

سلام _ ابتدای سال 91 تعاونی مسکن .... شهرستان قرچک از توابع استان تهران با مدیریت 4نفر (2نفر مالک _2نفر سازنده) اقدام به پیش فروش 304 واحد آپارتمان کردند. طبق قرارداد 14 ماهه میبایست تحویل اعضا میدادند متاسفانه خلف وعده کردند. در سال 96 اقدام به شکایت قضایی جمعی کردیم و در سال 98 حکم قطعی مبنی بر محکومیت خوانده‌ها الزام به تکمیل و تحویل واحد طبق قرارداد و اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی صادر گردید. پرونده به اجرای احکام ارجاع گردید ریاست دادگاه 2نفر کارشناس عمران و 1نفر کارشناس مالی معرفی کرد جهت بررسی و کارشناسان بعد از 3ماه گزارش کار خود رو به دادگاه اعلام کردند. با این حال که داخل حکم خوانده‌ها ملزم به تکمیل و تحویل واحد میباشند ریاست دادگاه هیچگونه اقدامی علیه خوانده‌ها انجام نمیده و به اعضا میگه خودتون تکمیل کنید و مجدد دادخواست بدید و چون همه از قشر ضعیف جامعه هستیم و مستاجریم دادگاه زورش به ما رسیده دادگاه هم هیچگونه همکاری انجام نمیده از شما خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنیم بخدا دیگه توان پرداخت کرایه خونه ها رو نداریم همه پول پیشمونو دادیم به امیدی که صاحب خونه بشیم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام طبق قانون چون الزام دادگاه به اجرای تعهدات و تکمیل واحدها علیه مجری پروژه نتیجه ای ندارد میتوانید خود کار را تکمیل و وجه کامل آن را از محکوم علیه یعنی مجری ازطریق توقیف اموال و حسابهای ایشان دریافت کنید ...این تنها راه قانونی در قضیه هست