مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل و الزام به انتقال سند

با سلام. بنده 30/01/94 یک باب آپارتمان را از دو نفر شریک پیش خرید نمودم. شرایط این بود که بعد از دوسال تحویل بدهند. در سال95 متوجه شدم که شریک دومی از قرارداد اظهار بی اطلاعی میکند و من مجبور به شکایت کلاهبرداری شدم. شریک دومی در تحقیقات بازپرسی اذعان نمود که چنانچه واحدی فروخته شده با توجه به اینکه واحدها نیمه ساخته اند تا یکسال آینده تحویل میدهند. لذا منع تعقیب صادر شد. الان که دادخواست الزام به تحویل و انتقال سند داده ام شریک اولی متواری شده و شریک دومی میگوید امضاء من جعل شده است البته جعل بودن امضاء خود را در شکایت کیفری مطرح ننموده است. خواهشمند است بفرمایید در دادگاه چگونه از خود دفاع نمایم. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال مشخص است که در معامله انجام شده ، جرم کلاهبرداری صورت نگرفته و به همین دلیل قرار منع تعقیب مشتکی عنه صادر شده است . در پاسخ به این سوال که فرموده اید چگونه از خود دفاع نمایم : پیشنهاد می شود یا وکیل کاربلد اختیار نمائید و یا پس از قبولی در کنکور رشته حقوق و فارغ التحصیلی و شرکت در آزمون وکالت و قبولی در آن و طی دوره کارآموزی و قبولی در آن پروانه وکالت دادگستری دریافت نموده و سپس کسب تجربه نموده تا بتوانید از دعوی خود دفاع نمائید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست های حقوقی اگر به نحو صحیح مطرح نگردند علاوه بر رد هزینه و زمان را نیز دست خواهید داد جهت مشاوره حضوری با بنده یا همکاران محترم هماهنگ شوید

نسیم صبور

نسیم صبور :

سلام . با استناد به قولنامه ای که دارید دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند علیه هر دو شریک تقدیم مرجع قضایی کنید . ادرس شریک متواری رو میتونید مجهول المکان اعلام کنید . در صورتی که مالک اصلی که سند به نام ایشون هست شخص دیگری غیر از این دو نفر باشد میبایست اسم اون رو هم به عنوان خوانده در دادخواست قید کنید . برای پاسخ دقیقتر و تنظیم دادخواست صحیح حتما به وکیل دادگستری مراجعه کنید تا وقت و هزینه شما در تنظیم دادخواست اشتباه ضایع نشود .

یک وکیل

مشاوره حضوری و استخدام وکیل جهت تشکیل پرونده توصیه میگردد