مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از ورثه

سلام وقت بخیر .
پدر بنده سال 94 فوت شدن و اون زمان برادرم از همه امضا گرفت عنوانشم این بود که خونه باید یک مالک داشته باشد و بنام مادرم شد سه واحد بنام مادرم شد و در سال 97 برادرم بدون هیچ پرداختی به مادرم دو واحد خانه بنام خودش زده مادرم هم میگه من و برد محضرخانه گفت برای مالیات اومدیم و از مادر امضا گرفته میخوام بدونم الان من ورثه میتونم شکایت کنم چه از برادرم چه از مادرم که ارث من رو بدن یا خیر اگر بله محبت بفرمایید که در مراحل بعدی با انتخاب وکیل بتونم کارم رو جلو ببرم .

با تشکر از همراهیتون .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی بله میتوانید نیاز به توضیح بیشتر از جانب شما دارد و مدارکی که دارید جهت مشاوره از پنل مشاوره تماس بگیرید

علي  حضرت پور كنچوبه

جناب آقای علي حضرت پور كنچوبه :

شما باطرح شکایت میتوانید ضمن ابطال مبایعه نامه انها سهمالارث خودرا دریافت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مادرتان شخصا به دفترخانه مراجعه و امضا نموده است این نقل و انتقال اصل بر صحت بوده مگر خلاف آن ثابت گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر مادر درصحت عقلانی وبا اختیار این کاررانموده باشد اصل بر صحت قرارداد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ما زنان دادخواست ابطال معامله صوری بدهد.
تحت شرایطی با عنوان کلاهبرداری نیز می توان شکایت کرد