مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید.مادر من در تقسیم ارث به مشکل برخورده.بجز مادرم دو خواهر دیگر و پنج برادر هستن که برادرانشان سهم ارث را برای خود میدانند در هیچ اموری از ارث را برای خواهرن نمیگویند و بدون اجازه به فروش و ساخت میپردازن و تقسیم ارث را پسر چهار برابر دختر میداننددر قسمت هایی از ارث دختران از ان منع سهم میکنن و وصیت نامه کتبی وجود ندارد.راه حل مشکل چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید طرح دعوی کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت کنید و دادخواست تقسیم ترکه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میشه یکی از وراث این را ندارد که سهم سایرین را بگیرد

ر نسبت به دختر دو برابر ارث می برد اما این دلیل نمی‌شود که دختران ارث نبرد دخترانه توانند وکیل بگیرند و شکایت کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گواهی های حصر وراثت باید رویت شود در کنار آن اظهارات شما نیز اخذ شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدامات دایی‌های شما(برادران مادر) جرم است و مرتکب فروش مال غیر شده‌اند. مادر شما از لحاظ قانونی قادر هستند که علیه برادران خویش تحت عنوان مجرمانه فروش مال غیر شکایت کنند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به طرح انحصار وراثت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادگاه تقاضای تقسیم ترکه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق گواهی انحصار وراثت باید درخواست تقسیم ترکه متوفی دهند تا سهم الارث هر یک مشخص شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر گواهی انحصاروراثت دارید ، درخواست تحریر ترکه ، سپس دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم دادگاه نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت نسبت به تحریر و تقسیم ترکه اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
راه حل اقدام قانونی است
مادرتان باید اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت و تحریر ترکه و سپس تقسیم ترکه کند
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست تقسیم ترکه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا انحصار وراثت را مطرح نمایید و بعد دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید تا میزان سهم الارث هر کدام از ورثه مشخص شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد
هریک به میزان سهم الارث سهیم هستند
...

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

انحصار وراثت نمایید . و خواهران نسبت به سهم خودشان طرح شکایت نمایند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای حل این مشکل، بهتر است یک وکیل متخصص در زمینه تقسیم ارث را به کمک بگیرید. وکیل می‌تواند با بررسی قوانین و مقررات مربوط به تقسیم ارث، به شما راهنمایی کند. همچنین، شما می‌توانید با خواهران و برادران خود صحبت کنید و سعی کنید با آن‌ها به توافق برسید. در صورت عدم توافق، دادگاه محل سکونت شما می‌تواند در این زمینه تصمیم گیری کند. تقسیم ترکه کند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا دادخواست انحصار وراثت دهید و پس از اخذ گواهی اقدام به طرح دادخواست تقسيم ترکه و تحریر ترکه نمایید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ابتدا اقدام به اخذ حصر وراثت و سپس طرح دادخواست تحریر و تقسیم ترکه نمایند.