مشاوره حقوقی رایگان - صیغه بدون ثبت

اگر پسر با زن مطلقه خودشون صیغه بخونن و مدرکی وجود نباشد ایا اگر زن انکار کند میتوان جرم ثابت شود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منظور شما چه جرمی است سوالتان مبهم است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

عقد موقت لازم نیست ثبت شود مگر در صورت بارداری اما اگر یکی از طرفین انکار کند دیگری برای اثبات بایستی از شهود استفاده نماید در صورت عدم اثبات رابطه نامشروع تلقی ومجازات دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن انکار کند خودش نیز مجازات خواهد شد.
می توانید کلا انکار کنید و اگر امکان انکار وجود ندارد اعلام کنید که صیغه شفاهی و یا تلفنی کسی برای شما خوانده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص صیغه، صرف ادعا کفایت می‌ کند و محتاج دلیل اثباتی نیست؛ مگر آن ‌که خلاف آن با حجت شرعی لازم ثابت شود (ماده 223 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392) و دلایل اثباتی صیغه همان است که برای اثبات سایر امور حقوقی به کار می‌رود؛ از قبیل اقرار و سند.
لذا ادعای مرد که صیغه خوانده شده کفایت دلیل میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

در هر صورت زن هم یکی از شرکا جرم محسوب میشود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اثبات باید طبق مدارک و مستندات باشد مدارکی نباشد اثبات نمیشود مگر شهودی با دلیلی دیگر باشد که محکوم شوند