مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

باسلام
یک خانم را به مدت دو سال صیغه موقت کردم حالا چند سوال از دوستان داشتم
1_اگر دراین بازده زمانی دوساله بچه ای به دنیا بیاد تکلیف چیه؟

3_باتوجه به اینکه این خانم را صیغه کردم و او هم همزمان داخل کارگاه تولیدی خودم داره کار می کند ترس ازاین دارم برود داخل کارگاه پول بردارد و فرار کند به همین خاطر چه ضمانت های باید از آن گرفت جهت حسن انجام کار خودش داخل کارگاه و هم برای ضمانت اجرای این دوسال صیغه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که در زمان ازدواج موقت فرزندی به دنیا بیاید موظف است که در شناسنامه ثبت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گر ثابت شود که فرزند شماست مسئولیت حضانت، نفقه و ارث ان بچه با شماست. در مورد ضمانت کاری میتوانید سفته حسن انجام کار بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورتی که در زمان ازدواج موقت فرزندی به دنیا بیاید موظف هستیدکه در شناسنامه ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه تکالیف پدر فرزندی بر عهده شما خواهد بود. پول و اشیای قیمتی را داخل گاوصندوق یا بانک نگهداری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام در این شرایط در صورت تولد بچه ملزم به اخذ شناسنامه برایش می‌باشید در خصوص قسمت دوم سوال شما قراردادی منعقد و اسناد تجاری بابت حسن انجام کار اخذ ضمن اینکه موضوع را بصورت فنی در قرارداد لحاظ نمایید.

یک وکیل :

با سلام
در صورت وجود فرزند مکلف به ثبت ازدواج به صورت رسمی خواهید بود.اخذ چک یا سفته گزینه مناسبی است.

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
1- شرعا و قانونا فرزند شما خواهد بود و تمام حقوق یک فرزند را دارا خواهد بود
2- بابت ضمانت میتوانید چک یا سفته از ایشان بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در خصوص سوال اول شما مکلف به ثبت رسمی موضوع می باشد در خصوص سال دوم نیز �‌توانید با همسرتان قرارداد کاری ببندید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت حسن انجام کار میتوان سفته اخذ نمایید و در خصوص فرزندآوری نیز شما پدر و ی تلقب وتکالیف قانونی به عنوان ولی را اجرا و اقدام نمایید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

با سلام
در پاسخ به سوال اولتون، طبق ماده 21قانون حمایت از خانواده، زوج یعنی شما ملزم به ثبت ازدواج موقت می باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در نکاح موقت فرزند به دنیا بیایید نکاح باید ثبت بشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در زمان ازدواج موقت فرزندی به دنیا بیاید موظف است که در شناسنامه ثبت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا ملزم به ثبت ازدواج می باشید ضمن آنکه
فرزند حاصل از ازدواج موقت دارای کلیه مسیولیتهایی فرزند حاصل از ازدواج دایم است مانند اخذ شناسنامه، نفقه ،ارث
سفته جهت حسن انجام کار دریافت نمایید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بچه متعلق به شماست و از حق و حقوقات فرزند شما برخوردار است، ضمانت قراردادی و چک یا سفته دریافت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

1_ مجبور به ثبت ازدواح موقت در دفتر ثبت ازدواج می شوید و نام فرزند هم در شناسنامه هر دوی شما درج می شود
2_ چک یا سفته یا ضامن بابت حسن انجام کار می توانید از وی دریافت کنید . عادلانه این است هر قصد و نیتی از بابت دریافت این اسناد دارید در قرارداد کار ذکر کنید و نسخه ایی هم به خانم ارائه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فرزند متولد شده از صیغه فرزند شماست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
شرط عقل عدم نزديكي با كسي است كه اعتماد نداريد
فرزند هر نوع ازدواج تفاوت ندارد و به پدر متصل است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت بارداری ایشان ملزم به ثبت ازدواج هستید.سفته بابت حسن انجام کار.در مدت 2 سال همسر شماست و ملزم به تمکین طبق قانون

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شما باید درخصوص ثبت شناسنامه فرزند اقدام کنید و برای حسن انجام کار ازوی تضمین اخذ کنید