مشاوره حقوقی رایگان - درخواست غرامت

با سلام، اسلحه ای که ناخواسته بدست خودم رگبار شلیک شودو باعث صدمه خودم شود و حکم دادگاه نیز منع تعقیب برایم صادر گردد ودر مدارک بالینی مجروح جنگی ثبت شده با شد ،ایا چیزی به من تعلق می گیرد؟ از نیروی سپاه بودم وحین انجام وطیفه هنگام تعویض پست ، نگهبان قبلی، بدون اطلاع حقیر اسلحه را مسلح روی رگبار تحویل اینجانب داده وبه محض برخورد انگشتم به ماشه شلیک شده وچندگلوله به پایم برخورد کرده وشکسته شد، چندین بار به ارگانهای مربوطه مراجعه کردم و تقاضای صورت صانحه دادم ولی به من نمی دهند چون می گویند بعداز جنگ این اتفاق افتاده چیزی به تو تعلق نمی گیرد، ایا می توانم درخواست غرامت کنم ، با تشکر فراوان لطفن راهنماییم فرمایید، چکار کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یله باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید‌

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا درخواست تشکیل کمیسیون تشخیص جانبازی را مطرح نمایید و در صورت عدم اقدام به تشکیل کمیسیون می‌تواند از طریق دیوان عدالت اداری درخواست خود را ثبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این خصوص می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از ارگان مربوطه به دیوان عدالت اداری شکایت کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید