مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک شناسایی

سلام. اسکن مدارک شناسایی کارت ملی و‌ شناسنامه برای شخص جهت کاری ارسال کردم و این شخص بدون اطلاع من زمینی با مشخصات من ثبت کردند چه کاری برای باطل کردن این ثبت سند باید انجام شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه صرف مدارک هویت شما انتقال سند میسر نیست و حتماً باید وکالتی نیز از شما در این خصوص داشته باشد بنظر می‌رسد جعلی نیز اتفاق افتاده است و می توانید شکایت کیفری مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام صرف ثبت کرد دلیل نمی شود هر اقدامی ش.دبنام شماست اگر قصد جعل بوده باید پیگیری نمایید