مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام . پدر بزرگم حدود 25 سال پیش چند قطعه زمین و خانه را با فروشنامه ای که خودش به صورت دستی نوشته ولی در دفترخانه ثبت نشده و سه شاهد هم امضا زدند را به پدرم فروخته و پول را دریافت کرده و پدرم مقداری از پول رو قرار بود تا 10 سال بعد از تاریخ فروش به مادربزرگم تحویل بده و رسید دریافت کند که پدرم این کار رو انجام داد و رسید دریافت کرد (رسید رو شاهد امضا نکرد فقط اثرانگشت مادر بزرگم زده که 7 برگ رسید هست) و تقریبا 5 سال بعدش پدربزرگم فوت کرد و اموال رو تقسیم کردند و زمین هایی که پدرم خریده بود را به جز یک قطعه را به پدرم دادند و برگه تقسیم اموال رو همه امضا زدند و امسال وراث معترض شدند که زمین هایی که توسط پدرم خریده شده رو باید تقسیم کنیم و می گویند چون فروشنامه در دفتر ثبت نشده قانونی نیست حالا سوالم اینه که این فروشنامه تو دادگاه اعتبار داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروش نامه در دادگاه قابل استناد و جای نگرانی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیاز به بررسی دارد می توانید در صورت تمایل تماس بگیرید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام. وقت بخیر
شما میتوانید اصالت وتایید برگه رو از دادگاه بخواین و اگر شاهدین زنده هستن بگین برای ادای شهادت بیان دادگاه و بگین همه برگه تقسیم اموال رو امضا کردن و این یعنی تایید و رضایت بر این امر.مدارک و امضا ها رو با سند رسمی منطبق میکنن و رای صادر میشه

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر مدارک شکل طبق اظهاراتی که گفتین باشه ورثه ادعای قابل قبولی ندارن برای دادگاه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مدارکتان بررسی شود اگر دلیلی بر عدم اصالت فروشنامه نباشد، قابل پذیرش و دفاع است جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید