مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام
همسر من تقاضای استرداد جهیزیه داده و رای امده نسبت به لیست سیاهه باید استرداد کنم و مهلت اعتراض 20 روزه دارم،
اینکه من اصلا جهیزیه ای که تو لیست هست رو تحویل نگرفتم و نیاورده با خودش و لیست سیاحه ای نه خودم نه خانواده ام امضا نکرده ایم
حالا سیاهه ای نوشته و پدرش و دایی و خالش امضا کرده و فاکتور ساختگی اوردن حالا رای اومده که باید طبق لیست سیاهه تحویل بدم
شناسنامه و کارت ملی و پرونده مدرسه و لباس های شخصی ساعت دیواری و رو فرشی و پرده و گلدان که اصلا تو منزل من موجود نیست و فقط شناسنامه و کارت ملی داشته تو منزل من که برای شکایت با خودش برده
من پدرم مغازه لوازم خانگی داره و وسیله هایی که گرفتم فاکتور نگرفتم حالا اونا ادعا میکنن برای اوناست،تلوزیون و لباس شویی و یخچال
بعد نوشته مقوم به 180/000/000﷼
میخواستم بدونم میتونم اعتراض به حکم کنم ؟؟
یا اگر به نتیجه نرسید اعتراض من بگم که فروختم لوازم رو و پولشو به شما میدم؟؟؟چون خیلی بیشتر از اون مبلغ ارزش دارن تقریبا 3 برابر
اخه خودم خریدم واقعا زورم میاد بدم بهشون
و برج 3 مبلغ200هزار تومن پول به حساب خانومم واریز کردم تقریبا یک ماه بعد از ترک منزلش
میتونم اونو به جای هزینه دادرسی که293 هزار تومنه حساب کنم؟؟
ممنون میشم جواب منو بدین
اعتراض
پرداخت هزینه به جای استرداد وسیله
و پرداخت هزینه دادرسی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود جهت سوالات طولانی از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود با توجه به موضوع گسترده شما از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید اعتراض دهید شما نیز به استناد فاکتور و شهود خرید وسایل را اثبات نمایید
مبلغ واریزی بابت نفقه می تواند محاسبه گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید معترض شوید وبه استناد فاکتور وشهود اموالی که متعلق به شما هست اثبات نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با ادله ایی که دارید به حکم اعتراض کنید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید اعتراض دهید شما نیز به استناد فاکتور و شهود خرید وسایل را اثبات نمایید