مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه قبل از طلاق

همسر من با ابراز اینکه دو سال است جدا زندگی میکند تقاضای جدا کردن یارانه و دریافت مبلغ آن دیر کرد طی دو سال شده است . من فیش های واریزی به حساب ایشان به مبالغ بالاتر را که ماهیانه برای کمک به ایشان پرداخت میکردم دارم . آیا قبل از طلاق امکان جدا سازی یارانه هست ؟ و مبالغی که پرداخت کرده ام میتواند به عنوان یارانه ایشان محسوب شود ؟

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بله امکان جداسازی یارانه قبل از طلاق وجود داشته در نهایت اثبات اینکه یارانه را پرداخت نموده اید با شما است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خدا کردن یارانه قبل از طلاق قابل پذیرش نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از دادگاه نامه بگیرید تحت شرایطی ممکن است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه از دادگاه نامه داشته باشید تحت شرایطی امکان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از دادگاه نامه بگیرید تحت شرایطی ممکن است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از دادگاه نامه داشته باشید تحت شرایطی امکان دارد