مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

فردی در دادگاه کیفری من را به خیانت در امانت متهم نمود و نتوانست انرا اثبات کند برای اینجانب منع تعقیب قرار داد شد به چه عنوانی میتوان وی را شکایت کنم ؟ ایا میتوان پول خسارت وکیل از ایشان بگیرم ؟ جرم تهمت میتوانم شکایت کنم ؟ ادعای حیثیت میتوانم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سوءنیت داشته باشد می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.
بیشتر مواقع اینگونه شکایتها رد می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بتوانید سو نیت ایشان را اثبات کنید می توانید به عنوان افترا شکایت کنید .
حق الوکاله وکیل هم قابل مطالبه است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت داشتن سو نیت میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت داشتن سو نیت میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت داشتن سو نیت میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت داشتن سو نیت میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید