مشاوره حقوقی رایگان - قمه کشی چاقو زدن و فحاشی.

در ادامه سوال قبلی
http://dadrah.ir/consulting-paper.php?requestID=198880

سلام ضمن تشکر از اساتید محترم امروز جواب پزشکی قانونی اومد نوشته جراحت دامیه در ساعد دست چپ کاملا مشهود است که توشط شی برنده ایجاد شده است نوشته این که این جراحت تو نزاغ اتفاق افتاده به تشخیص مقام قضایی است میخواستم ببینم قاضی چه مقدار دیه تعیین خواهد کرد و ایا جز دیه مجازات دیگه ای هم داره؟ فرد دومی که اقدام به قمه کشی و فحاشی و ارعاب کرده مجازاتش چی میتونه باشه؟ آیا اگر قاضی با این مدارک قانع نشه بر علیه من میتونن شکایت کنن؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .میزان صدمات وجراحات را پزشکی قانونی تشخیص می دهد واجرای احکام میزان دیه را محاسبه می نماید.ماده 617 قانون مجازات اسلامی در این باره بیان می دارد:هر کس به وسیله چاقو و یا هر نوع اسلحه دیگر تظاهر یا قدرت‌نمایی کند یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد‌یا با کسی گلاویز شود در صورتی که از مصادیق محارب نباشد به حبس از شش ماه تا دو سال و تا (74) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جراحت دامیه 9600000 تومان است .
بجز دیه حبس هم دارد .
اگر نتوانید ثابت کنید ممکن است به دلیل افترا شکایت نمایند
مجازات فحاشی جزای نقدی است
مجازات مزاحمت و تهدید با قمه حبس و شلاق است
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میزان دیه و صدمات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد در خصوص توهین نیز مجازات آن جزای نقدی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود.
مجازات حبس هم دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد
خیر چون بین شما نزاعی بوده خیر طرف مقابل نمیتوانند شکایت اعاده حیثیت و افترا بر علیه شما مطرح نمایند