مشاوره حقوقی رایگان - شکایت صاحب کارت بانکی از مدیر وبسایت

سلام
بنده مدیر یک وبسایت فروشگاهی (کسب و کاره تازه و کاملاً خانگی) هستم که یک سری آیتم (محصول دیجیتالی - فیزیکی نیست) مخصوص بازی آنلاین میفروشم.
تنها اطلاعاتی هم که از کاربر میگیریم، فقط شماره همراه اسم و فامیل هست! (اسم و فامیل قابلیت احراز هویت ندارد ـ یعنی هر کسی میتواند اسم و فامیل غیرواقعی بدهد)
در واقع تصویر کارت ملی و شماره کارت ملی و ... از کاربر گرفته نمی‌شود!

حالا سوال من این است؛
مثلاً یک شخص 1 میلیون تومان از سایت خریداری کرد و پول از حساب ایشان به حساب بنده (مدیر وبسایت) واریز شد. (محصول دیجیتال هم به ایشان ارسال شد)
حالا، آیا این امکان وجود دارد که "صاحب کارت بانکی خریدار" به مدیر وبسایت (بنده) احضاریه بفرستد و بگوید که کارت بانکی‌ای باهاش خرید انجام شده، متعلق به ایشان است و این کارت گم شده بوده و شخص دیگری این کارت را دزدیده و از سایت شما خرید کرده!
(یعنی فردی که از سایت خرید کرده، صاحب و دارنده‌ی کارت عابر بانکی نبوده!)

در این صورت بنده که شماره کارت ملی و تصویر کارت ملی خریدار را ندارم! چطور میتوانم ثابت کنم که بنده با کسی که کارت را دزدیده و از من خرید کرده، هیچ‌گونه آشنایی ندارم؟

و اینکه آیا باید حتماً از این به بعد از کاربران تصویر کارت ملی بگیرم؟ آیا این کار خلاف و جرم نیست؟ (برای یک کسب و کار نوپا و کاملاً‌ خانگی)

ممنون میشم راهنماییم بکنید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است با توجه به طولانی بودن موضوع مطروحه از طریق پنل مشاورا تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی با ادله و مدارک مثبته دفاع مناسبی در این خصوص ارائه نمایید همچون شهادت شود و اسناد و مدارک هویتی چرا که صرف واریز وجه به حساب شما به منزله تحصیل مال ازطریق نامشروع تلقی نمی گردد و با توجه به کسب و کار شما در فضای مجازی کاملاً قابل اثبات است که شما هیچ گونه علم و اطلاعی درتحقق عمل مجرمانه شخص خریدار نداشته ایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله این امکان هست و شما باید عدم سوء‌نیت خود را اثبات کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد و
شما باید مبلغ را به صاحب کارت برگردانید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است احراز هویت بیشتری نسبت به مشتریان خود داشته باشید.