مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانباز

باسلام مادر بنده 76 سال سن دارن فرزند جانباز ایشون 7 سال گذشته فوت شدن و همسر جانباز هم 2 سال قبل از فوت طلاق گرفته مادر مستمری بگیر پدر خودشون هستند 1 یا دو سال بعد مادر تمام مدارک را به یک وکیل میدهند بدون در جریان قرار دادن فرزندان (چون فرزندان در راه دور بودند) و وکیل می گوید کار درست می شود و در خانه از مادر وکالت می گیرد و بیعانه (به دلیل بیماری مادر که بیرون زیاد نمی تواند برود). چند برگه از مادر امضاء نیز گرفتند . طی مدت یک سال هر چه مادر زنگ میزند وکیل پاسخگو نیستند و بعد از یک سال پول بیعانه و مدارک را با یک واسطه به در خانه می آورد و تحویل میدهد که این کار قابل انجام نیست بنده چند وقت پیش به مرکز استان رفته و جویای حقوق برادر شدم که آیا به مادر تعلق می گیرد یا نه که در انجا گفتند بیمه جانباز هنوز فعال است و طلاق همسر ثبت نمی باشد و می تواند استفاده کند می خواستم بدانم آیا می تواند این بین پنهانی کاری انجام گرفته باشد با توجه به اینکه طلاقی ثبت نیست و وکالت تام الاختیاری که به وکیل در منزل دادند و چندین امضاء و اثر انگشت از مادر گرفته شده است؟؟ ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید با سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انشالله که اینطور نیست ولی شما پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدون بررسب نمی توان اظهار نظر نمود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ظاهرا خیر چرا که عدم ثبت طلاق منتسب به وکبل نمی باشد و زوجه برادر نیز خود می توانسته با توجه به عدم ثبت طلاق برای برقراری مستمری همسر اقدام نماید