مشاوره حقوقی رایگان - رسید اضافه حقوق

تو یه شرکت مشغول به تراشکاری هستم و ماهی 3 میلیون حق فنی دریافت میکنم که بابتش رسید پول هم میدم ولی قراردادم رو پایه اداره کار هستش نمیدونم باید چطوری یه تضمین بگیرم از کارفرما که بعدا بابت این مبلغ مازاد که طی چند سال مبلغ زیادی میشه نتونه ازم شکایت کنه اگه هم قرارداد رو رسمی کنم باید مالیات و بیمه زیادی بپردازم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید از وی اقرار نامه رسمی در دفاتر اسنار رسمی مبنی بر اینکه هیچ گونه ادعایی نسبت به مبلغ مازاد ندارد و طرح هرگونه شکایت را از خود ساقط می نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در دفترخانه اقرار نامه تنظیم شود