مشاوره حقوقی رایگان - آباد کردن ملک و باغ پدری

با سلام و عرض ادب و احترام... اینجانب دارای سه خواهر و یک برادر از خود بزرگتر هستم... مادر در قید حیات بوده و مستمری بگیر است... ما ی باغ حدود 2هکتار با سند و انحصار وراژت داشته و داریم. باغ به مدت حدود، 12سال جهت نگهداری به اقوام سپرده شد(به دلیل دوری راه ما) ایشان نه تنها به باغ رسیدگی نکردن که طی، 12سال باغ ا بی رمق و بدون ثمر کرده اند. حالا بنده بعد از این 12سال خودم به تنهایی مسئولیت را قبول کردم و باغ را تحویل گرفتن.. سوال بنده اینه که هزینه هایی که بنده در جهت ابادانی و بهینه کردن باغ انجام دادم تمام و کمال از طرف خود بوده و برادر دو خواهر و حتی مادر به من کمک نکردن.... برخی به لفظ گفته اند ما باغو نمی خوایم.... حالا من چه طور باید تقسیم سهم بشه که هیچ کسی متضرر نشویم. با توجه به اینکه بنده پا به میدان آبادان باغ گذاشته ام.. با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما سهم مشاع در باغ دارید یرای هر تصرفی نیاز به اجازه ورثه دارید و هزینه ها هم باید به نسبت سهم بین شما تقسیم شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر کارهایی که انجام داده اید با اذن وراث بوده و بتوانید اذن را ثابت کنید اجرت المثل کارهای انجام شده باید به شما پرداخت گردد ممکن است حق ریشه هم به شما تعلق بگیرد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سهم مشاع دارید و جهت تصرف نیاز به اجازه ورثه دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارهایی که انجام داده اید با اذن وراث بوده و بتوانید اذن را ثابت کنید اجرت المثل کارهای انجام شده باید به شما پرداخت گردد ممکن است حق ریشه هم به شما تعلق بگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سهم مشاع دارید و جهت تصرف نیاز به اجازه ورثه دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سهم مشاع دارید و جهت تصرف نیاز به اجازه ورثه دارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام اگر کارهایی که انجام داده اید با اذن وراث بوده و بتوانید اذن را ثابت کنید اجرت المثل کارهای انجام شده باید به شما پرداخت گردد ممکن است حق ریشه هم به شما تعلق بگیرد