مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

باسلام بنده بابت 114 عدد مهریه ام یه ملک ورثه ای از همسرم توقیف کردم که ارزش اون ملک حدودا 10میلیارد هست که سهم الارث همسرم 2میلیارد میشه همسرم ادعا کرده که به دلیل نداشتن منزل مسکونی دراون ملک توقیفی متصرف هست درحالیکه من هنوز جهیزیه م رو از منزل مشترکمون که در یه ملک متفاوت دیگه و اعیانی هست برنداشتم حتی گزارش کلانتری هم حاکی به این امره که همسرم در ملک توقیفی فقط رفت و امد می کنه و ساکن نیست کارشناس دادگستری از چه طریق می تواند عدم صحت و تکدیب گفته همسرم رو ثابت کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما وجوه مختلفی دارد و نیاز به گفت و گو طرفین است میتوانید تحت شرایطی اثبات کنید که اون منزل جزء مستثنیات دین نیست و مهریه به شما تعلق می گیرد لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید تا راهنمایی شوید