مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از ارث

سلام خسته نباشید،پدر شوهر من فوت کرده ولی قبل از فوتش 2واحدآپارتمانش رو به نام یکی از اقوامش کرده به صورت قانونی،ولی مبلغی در میان ردو بدل نشده،آیا میشه انتقال صوری بودن رو ثابت کرد به جهت حق الارث شوهرم و مهریه از حق الارث ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دشوار است مگر تحت شرایطی خاص

الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است مگر تحت شرایطی خاص

الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای صوری بودن به طرفیت خریدار مطرح نمایید در صورتی که دلیلی بر انتقال مشروع و قانونی داشته باشد ملزم به ابراز آن است در غیر این صورت معامله قابل ابطال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وراث با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانند دادخواست بدهند.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اثبات صوری بودن مشکل است باید شاهد یا مدرکی دال بر این موضوع ورثه داشته باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قالب عقد بیع منتقل شده است و مبلغی رد و بدل نشده است وراث با أخذ گواهی حصر وراثت و با در اختیار داشتن جمیع مدارک دال بر صوری بودن معامله، دادخواست به خواسته ابطال معامله به طرفیت خریدار را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله تحت شرایطی میتوانید ادعای صوری بودن به طرفیت خریدار مطرح کنید درصورتیکه نتواند ثابت کند معامله باطل میشود

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام پرونده نیاز به بررسی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
باید صوری بودن انتقال احراز و اثبات گردد
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر.
مگر دلایلی باشد که قابل بررسی باشد