مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام.
ملک من 100 متر عقب نشینی داره با کاربری مسکونی. بسیار ملک ارزشمندی هست ولی شهرداری حاضر به پرداخت هیچی نیست و امتیازی نمیده. دلیل اینکه کاربری رو به تجاری تغییر نمیده چی هست؟ هیچ جواب قانع کننده ای نمیدن چه گزینه هایی باید زمین داشته باشه تا بتونه از مسکونی به تجاری تغییر کاربری بده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرایط محیطی ان منطقه از نظر جمعیتی و ارزش منطقه بر اساس شاخص تعیین شده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تغییر کاربری زمین مسکونی به تجاری از 2 طریق انجام می‌شود:

از طریق تخریب و نوسازی
تغییر کاربری به تجاری از طریق دریافت مجوزهای لازم
استثناهای تغییر کاربری مسکونی:طبق تبصره بند 24 ماده 55 قانون شهرداری، ایجاد دفتر وکالت، مطب (پزشک یا دندان‌پزشک)، دفتر اسناد رسمی، دفترثبت ازدواج و طلاق، دفتر روزنامه و مجله و دفتر مهندسی در ملک مسکونی امکان‌پذیر است.
بر اساس ماده 2 قانون حمایت از مشاغل خانگی، استفاده از ملک مسکونی برای مشاغل خانگی بلامانع است.
بر طبق ماده 3 آیین‌نامه محل تأسیس دفاتر مطبوعات، می‌توان در ملکی با کاربری مسکونی دفتر مطبوعاتی دایر کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه ملک شما در طرح شهرداری قرار گرفته و عقب نشینی دارد شهرداری بایستی ما به ازای آن را اعم از تراکم یا ارزش ریالی آن را به شما به نرخ روز پرداخت نماید در صورت عدم اقدام در این خصوص می توانید از طریق مراجع صالحه قضایی دادخواست مناسب را طرح نمایید