مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام. خانه ای داشتیم در شهرستان ابهر شناط که سال 72 به شکل قانونی تغییر کاربری از مسکونی به تجاری دادیم و با پروانه ساخت 4 دهنه مغازه زدیم و سند اصلی و کلی مفقود شد، و 3 تاشو قولنامه ای فروختیم و برای یکیش از طریق قانون تعیین تکلیف سند ششدانگ گرفتیم. در سند ذکر شده نوع ملک مغازه و کاربری تجاری ولی در استعلام شهرداری قید شده وضعیت ساختمان تجاری ولی کاربری زمین مسکونی!، علت را پرسیدیم گفتن تا سال 93 در طرح هادی بوده و بعد از آن خارج شده،،، ( واقعا جای سوال است !! ) و ما هم از طریق کمیسیون ماده 5 درخواست تغییر کاربری از مسکونی به تجاری دادیم مغازه یک بر و سر خیابان فرعی به متراژ 12 متر و سی و هفت. میخواستم بدونم آیا کمیسیون با درخواست ما موافقت میکند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند بلکه باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد ولیکن احتمال موافقت وجود دارد