مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام
3سال پیش همسرم چون پول اجاره خونه نداشت جهیزیه ام رو برد خونه مادرش دوماه بعد مجبور شد لوازم رو ببره تو انبار محل کارش و من 8ماه منزل پدرم بودم بعدا متوجه شدم که دروغ می‌گفته و یه منزل مجردی تهیه کرده وقتی رفتم توی اون خونه دیدم بیشتر جهیزیه ام نیست و تو این مدت چند سال با دروغ و بهانه های مختلف میگفتن که میارمشون اما الان که کارمون به طلاق کشیده انکار می‌کنه که جهیزیه رو برده برای پس گرفتنش چیکار میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز بهدبررسی و گفت و گو است میتوانید شکایت کنید از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر سیاهه موجود استوفاکتور داریدمی توانید مستند به مدارکتان دادخواست استرداد جهیزیه دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه لیست جهیزیه دادخواست استرداد جهیزیه بدهید.
می توانید شهود نیز معرفی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد جهیزیه به استناد سیاهه اموال ،فاکتور یا شهادت شهود دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد فاکتور یا شهادت شهود استرداد جهیزیه تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دید ادله و مستنداتی نموجود دارید که در این صورت استرداد جهیزیه ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید و ادعای خود را با شهادت شهود و ارائه فاکتور خرید وسائل اثبات نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.اگه فاکتور یاشاهدی یاچیزی دارید که اثبات کنه جهیزیه داشتید دادخواست استردادجهیزیه مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
به استناد شهود و فاکتور و لیست جهیزیه استرداد آن را مطالبه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحت عنوان خیانت در امانت شکایت نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد جهیزیه طبق لیست سیاهه جهیزیه زمان عقدتان دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه ليست جهيزيه و رسيد تحويل به شوهرتون رو داريد ميتوانيد دادخواست استرداد جهيزيه تقديم نموده و پس بگيريد

امیرحسین رضوانی

جناب آقای امیرحسین رضوانی :

دادخواست استرداد جهیزیه بدهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اگر سیاهه اموال خود را دارید جای نگرانی نیست و میتوانید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید. ایشان ملزم به تهیه و باز پس دهی تمام وسایل شما خواهند شد. تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست استرداد جهیزیه طبق لیست سیاهه جهیزیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست استرداد جهیزیه به استناد سیاهه اموال ،فاکتور یا شهادت شهود دهید.