مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف در هزینه پارکینگ

سلام
اینجانب در تاریخ 1398/10/04از جلوی درب منزل ماشینم رو که یک پرشیا بود به سرقت بردن همون موقع اعلام سرقت کردم و مراتب قانونیش رو هم انجام دادم بعد از گذشت دوسال روز 14 00/08/09از آگاهی اسلامشهر با من تماس گرفتن مبنی بر اینکه ماشینم پیدا شده بعد از انجام دادن کارهای قانونی وقتی رفتم ماشین رو دیدم فهمیدم که سارق پلاک و سینی پلاک ماشین من رو عوض کرده بوده و در تاریخ 1398/11/07 به علت تصادف که خسارتی بوده طبق مستندات ماشین رو رها و مامورها ماشین با جرثقیل به پارکینگ ...... انتقال میدن الان بعد از گذشت نزدیک به دو سال شخصی که پلاک و سینی پلاکش روی ماشین من نصب بوده سراغ پلاکش رفته و مامور پارکینگ به علت اینکه این ماشین از سمت پلیس به اونجا انتقال داده شده بوده با آگاهی تماس میگیرن و از روی شماره موتور متوجه سرقتی بودن خودرو میشن الان برای ترخیص خودرو به من میگن باید هزینه دو سال خواب این ماشین رو بدی در صورتی که من واقعا ماشینم رو که برده بودن کلی دوندگی کردم و کلی اعصابم بابت اینکه ساکن تهرانم و یک هفته هر روز از تهران به اسلامشهر بابت دادگاه و آگاهی و کلانتری میومدم ضرر مادی و معنوی کردم با این وجود میخوام بدونم واقعا هیچ راهکاری برای تخفیف در هزینه پارکینگ وجود نداره ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تخفیف که نمی توان گرفت مگر طرح های مناسبتی در میان باشد
در صورتی که از تقصیر سارق به شما خسارتی وارد آمده ومی توانید از ایشان طی دادخواست حقوقی ضرر وزیان ناشی از جرم سرقت مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تمام هزینه ها و خسارت از سارق بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تمام هزینه ها و خسارتوهو قابل دریافت از سارق است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه ها و خسارات قابل مطالبه از سارق است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه خسارت و هزینه ها را تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید هزینه ها رو بپردازید و از سارق بابت تمام هزینها شکایت کنید تا در صورت دستگیری بتواانید مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعداً می توانید از سارق مطالبه خسارت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا هزینه پارکینگ ، بر عهده شما نمی باشد باید مستندات شما بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست مطالبه خسارت و هزینه ها را تقدیم نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هزینه ها و خسارت قابل مطالبه از سارق می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید هزینه پارکینگ را بدهید و امکان تخفیف معمولا نیست اما نکران نباشید بعد از ترخیص میت.انید کلیه ضرر و زیان خود را از ان شخص مطالبه نمایید و در این راستا اموالش را توقیف کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امیرحسین رضوانی

جناب آقای امیرحسین رضوانی :

شما باید هزینه ها رو بپردازید و از سارق بابت تمام هزینها شکایت کنید تا در صورت دستگیری قابل مطالبه باشد .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. فعلا چاره ای مز پرداخت زینه ندارید. ولی حتما شکایت کنید و حتما تمامی خسارات خودرا لحاظ بفرمایید. ضمنا اگر قبلا شکایت خود را مطرح نموده اید حتما این جزییات را با قاضی پرونده در جریان بگذارید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متاسفانه خیر. راهی برای تخفیف هزینه پارکینگ نیست. ولیکن هزینه ها و خسارات واردشده را می‌توانید از سارق بابت ضرر و زیان ناشی از جرم مطالبه کرد