مشاوره حقوقی رایگان - توهین

در منطقه ما وقتی باغهای میوه چیده می شه بعد از تاریخ مشخصی که همه باغها میوه را چیدن باغ رها می کنند تا اگه میوهای جا مانده مردم بچینند بصورت رایگان در ضمن باغها حصار یا دیواری نداره چند روز قبل داخل باغ اناری رفتم که انار جا مانده و زده را برای ربع انار بیاریم صاحب باغ آمد و بدون هیچ مقدمه ای شروع به توهین کرد از نظر قانون ما می تونیم از این آقا شکایت کنیم یا نه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما بابت توهین می توانید شکایت کنید ایشان هم بابت مزاحمت یا ورود غیر مجاز یا سرقت حق شکایت دارند .