مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

من پسری 22 ساله هستم که در یه شرکت کار میکنم. موضوع اینه که مدیر مالی این شرکت که خانوم 35 ساله هستن منو یه بهونه وصل کردن پرده های خونش وارد خونش میکنه بهم یه نوع کیک تعارف میکنه که با خوردنش دچار سرگیجه خیلی شدید میشم و خیلی سخت میتونستم تکون بخورم این خانوم اون زمان با من نزدیکی کرد الان تقریبا 20 ساعت از این قضیه گذشته و منو تهدید کرده اگه به کسی بگم خودش به عنوان تجاوز میره‌ شکایت میکنه چیکار کنم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

چنین ادعایی میتونن بکنن ولی میتونین به جرم تهدید شکایت کنین

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونن چنین ادعایی بکنن ولی شما به جرم تهدید شکایت کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر شخصی که شکایت نماید و ادعایی را مطرح نماید باید در دادگاه ادعای خود را با ادله قانونی اثبات نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است به کسی نگویید و پیگیر موضوع نشوید‌
برای بنده جای سوال که چگونه توانسته نزدیکی کنه؟!

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدعی باید ادعای خود را با ادله محکمه پسند ارائه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدعی باید ادعای خود را با ادله و مدارک اثبات کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدعی باید ادعای خود را با ادله محکمه پسند ارائه نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدعی باید ادعای خود را با ادله محکمه پسند ارائه نماید