مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش ملک

سلام دوست عزیز. میخوام یک واحد آپارتمان رو به شخصی وکالت بدم که بتونه اختیار فروش و اجاره رو داشته باشه. اپارتمان سند داره. چه نوع وکالتی باید بدم به ایشون و هزینه چه مقدار هست؟ ممنون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکالت در فروش و اجاره. دفاتر اسناد رسمی قیمت اعلام می کنند

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنین متن ها آماده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حتما وکالت در دفترخانه دهید مراقب سواستفاده باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وکالتی تقدیم نماید به حدود اختیارات وکیل مشخص باشد و از حدود اختیارات خود تجاوز نکند و از طریق دفترخانه اسناد رسمی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفترخانه به وکیل ، وکالت تام فروش و اجاره بدهید و اجازه گرفتن ثمن معامله
را هم باید در وکالت نامه ذکر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنین متن ها آماده است