مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از وکالت فروش ملک

باسلام
مادرم در زمان سلامت عقل به خواهرم وکالت فروش ملک داد، بعد از گذشت چند سال مادر دچار آلزایمر شد و خواهرم با استفاده از وکالت فروش خانه مادر را بدون رد و بدل پولی بنام خود انتقال داد. با شرایط بیماری مادر ، شکایت ایشون نامعتبر است آیا من می توانم از خواهرم شکایت کنم؟ چنانچه پاسخ مثبت است، عنوان مجرمانه چه خواهد بود؟ باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی.تا اظهار نظر شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

چه شکایتی نامعتبر است، سوال واضح نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای مادرتلن حکم حجر بگیرید و قیم تعیین نمایید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای مادرتلن حکم حجر بگیرید و قیم تعیین نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما خیر و شما باید ابتدا درخواست نصب قیم به علت حجر مادر ، برای مادر نمایید و سپس قیم میتواند شکایت نماید و خود شما هم میتوانید قیم مادر بشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید نسبت به حکم حجر اقدام نمایید
و قیم نصب نمایید