مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان نیمه تمام به صورت وکالتی

سلام. آپارتمانی را در برجی از یکی از کارکنان شرکت نفت خریده ام که هنوز تکمیل نشده است و سند ندارد و به صورت وکالتی در تعاونی مسکن به فروش می رسد. در وکالتنامه ای که از ایشان گرفته ام قید شده یکدستگاه آپارتمان بمساحت تقریبی ... با پارکینگ و انباری (در صورت وجود) و دقیقا به همین صورت تایپ شده و در تمام طول وکالت نامه هم دوباره به همین صورت تکرار شده. در مبایعه نامه ای که در املاک نوشته شده هیچ صحبتی از پارکینگ و انباری نشده که وجود دارد یا خیر. حالا نمی دانم این واحد پارکینگ دارد و یا منظور فقط انباری است که ممکن است داشته باشد یا نداشته باشد. با توجه به اینکه تا انجایی که از املاک پرسیده ام همه واحدها پارکینگ دارند. آیا فروشنده می تواند پارکینگ را به صورت وکالتی به کس دیگری واگذار کند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر واحد دارای پارکینگ باشد بله عموما میتوان به همان افراد برج فروخته شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکالت عقد جایز است با فوات احد از طرفین از بین میرود بهتر است از اینگونه موارد خرید نکنید