مشاوره حقوقی رایگان - شرکت پیمانکاری

با سلام وادب
سوال 1 :
در پروژه ای که از سوی کارفرما تحویل موقت گردیده و بیش از 60% مطالبات پرداخت نشده آیا کارفرما مجاز است از آزادسازی ضمانتنامه حسن انجام تعهدات پیمانکار ممانعت کند؟؟؟؟؟؟ (اگر در این موضوع کارفرما تخلف میکند راهنمایی لطفاً)
سوال 2 :
با توجه به اینکه پروژه ای "تحویل موقت و تحویل قطعی" شده و بیش از 65% مطالبات پرداخت نشده، کارفرما نسبت به آزادسازی "ضمانتنامه" و همچنین "سپرده" و حتی نسبت به پرداخت "مطالبات" هیچگونه همکاری و اقدامی نمی نماید!؟ جالب تر اینجاست که ادامه همین پروژه ها رو مناقصه و تکمیل نموده اند و مطالبات پیمانکاران آنها کمتر از 30% مانده!
پس از مراجعه مکرر و پیگیری جواب میدهند که اعتبار و تخصیص نداریم
آیا میشود در یک منطقه قسمتی از پروژه مناقصه شود و تحویل موقت و قطعی شده، مطالباتش پرداخت نشه باز قسمت دیگری را اجرا کنند و مطالباتش رو پرداخت کنن؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی فرمایید: چه اقدامات سریعی میشود کرد
با تشکر

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام آیا صورت وضعیت قطعی شما تایید شده است؟

یک وکیل

با سلام باید به قرار داد فی ما بین رجوع شود

یک وکیل

قرارداد فیما بین باید ملاحظه و بررسی گردد. مشاوره حضوری توصیه می گردد