مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات پیمانکار ساختمان

با سلام و عرض خسته نباشید.
عرض به حضورتان پیمانکار سنگ ساختمان بنده مقرر بوده سنگ کاری ساختمان را تا فروردین ماه سال جاری به اتمام برساند و به دلیل کم کاری تعهدات خود را در زمان مقرر انجام نداده است. اکنون در جای دیگری مشغول به کار شده و کار ساختمانی را ناقص گذاشته و رفته و به سهل انگار و دروغ و وعده و وعید شنبه میام، هفته بعد میام، کار انجام نمی دهد. باعث شد که کار ناقص ماند و خسارت های زیاد وارد بند و شریک ما شود. لطفا راهنمایی کنید بنده چگونه می توانم از سنگ کار دیگری برای اتمام کار استفاده کنم؟
با توجه به این که کار ناقص می باشد.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

ابتدا با یک اظهارنامه الزام اورا به انجام تعهدات بخواهید سپس تامین دلیل ‌کنید و با جلب نظر کارشناس و لیست برداری کارهای انجام یافته و نواقصات اقدام به رفع نواقصات نمایید