مشاوره حقوقی رایگان - دیه نقص عضو و هزینه های درمان

خانومی هستم که سرپرست یه پسر 15 ساله هستم و به مدت یکسال از کارگاه شیرینی پزی کار میکردم،4 شنبه هفته قبل 2 انگشت اشاره و وسط از دست راست بنده داخل چرخ گوشت خمیر قطع شد. کارفرما بیمه مسئولیت نیست و کارگرها هم بیمه نیستند. الان کارفرما میگه دیه 2 تا انگشت میشه یکی 48 م میدم شکایت نکن .
آیا واقعا دیه انگشت قطع شده اینقدر کم هست ؟ و هزینه های درمان چی میشه ؟ اون یکسالی که کار کردم و بیمه نبودم چی میشه ؟

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام دیه قطع هریک از انگشتان ده درصد دیا کامل مرد مسلمان با نرخ دیه امسال هر انگشت چهل وهشت میلیون تومان جمعا نودو شش میلیون تومان واگر هزینه های درمان بیشتر از دیه قانونی باشه قابل مطالبه است ودر مورد مطالبه سایر حق وحقوق قانونی به اداره کار واداره تامین اجتماعی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دیه هر انگشت کامل 48 میلیون است و هر بند 16 میلیون

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه هر انگشت 48 میلیون تومان می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دیه هر انگشت 48 میلیون تومان می باشد خسارات و هزینه های مازاد دیه نیز قابل مطالبه می باشد