مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام بنده چندین سال پیش یک برگ چک بابت بیمه شخص ثالث ماشین یکی از آشنایان به بیمه دادم و بعد از مدتی به بنده اعلام کرد که پول را پرداخت کرده و چک رو برام میاره، ولی الان بعد از مدت ده الی دوازده سال یک شخص دیگری از بیمه که در اصفهان میباشد و از شهر سکونت من 800 کیلومتر فاصله داره از بنده شکایت کرده و غیر حضوری حکم گرفته و جلوی چند حساب بنده را مسدود کرده الان راهنمایی کنید چکار میتونم کنم، بنده ساکن و اهل خراسان شمالی هستم و اصلا بیمه کننده در همون شهر خودمان بوده و الانم بیمش رو جمع کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا باید پیگیری کنید.
اگر برخلاف توافق وجه چک را مطالبه کرده می توانید شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضوری پیگیری کنید در صورتیکه خلاف توافق بوده میتوانید شکایت مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید حضور پیگیری نمایید و حسب مورد اگر تامین خواسته بوده در زمان مقرر دفاع کنید اگر در راستای اجرای حکم بوده واخواهی کنید .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبلغ چک را پرداخت نمایید و سپس بر علیه نفر اول شکایت نمایید یا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا نسبت به تسویه حساب اقدام و سپس طرح دعوی مناسب نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق وکیل دادگستری موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضوری پیگیری کنید در صورتیکه خلاف توافق بوده میتوانید شکایت مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مبلغ چک را باید پرداخت کنید بعد علیه نفر اول شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از پرداخت می توانید به طرفیت
آن شخص دادخواست مطالبه مطرح نمایید
یا واخواهی نموده و با رسید پرداخت را توسط آن شخص اثبات نمایید می توانید جلب ثالث نمایید