مشاوره حقوقی رایگان - قدمت بنا در اراضی کشاورزی

بنده دارای ملک به مساحت 3.800 در اراضی کشاورزی میباشم که شخصا در جهاد تشکیل پرونده دادم و درخواست کارشناس رسمی کردم که نظریه کارشناس قدمت بنا من را سال 78 و قدمت محوطه سازی سال 83 زده و دیوار کشی جلو ملک سال 87 الان جهاد شکایت کرده از من ایا ملک من تخریب میشود یا نه ؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و شما اگر دفاعیات خود را مطرح کنید جهاد هیچ کاری نمی تواند بکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم تغییر کاربری غیر مجاز مشمول مرور زمان شده است و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشمول مرور زمان کیفری از مقاله تخریب می باشد در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتر با مستندات مربوطه می باشید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. با فرض احراز ارکان سه گانه بزه توسط مقام قضایی، از حیث جزای نقدی موضوع مشمول مرور زمان شده است لیکن از حیث تخریب و قلع و قمع برخی از محاکم، این جنبه را حقوقی یا شبه کیفری توصیف نموده و حکم قلع و قمع اصدار می نمایند. ضمنا در این خصوص نظریه مشورتی نیز وجود دارد.
امری است تخصصی.حتما با وکیل مجرب و متخصص پرونده را پیش ببرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرجرم تغییرکاربری غیرمجازمشمول مرورزمان شده است،شکایت جهادنتیجه ای نخواهدداشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مشمول مرور زمان شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نگران نباشید مرور زمان شامل حال شما شده فقط جریمه میشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت مرور زمان مشمول پرداخت جریمه می شوید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بنا هایی که قبل از سال 85 بوده جرمی نیست ولیکن قسمت جلو ملک که سال 87 بوده احتمال تخریب هست