مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

با سلام. عرض ادب؛ هنگام تحویل کالا به تعمیرکار شروطی بین مشتری و تعمیرکار به صورت شفاهی رد و بدل می شود؛ مثلا علت خرابی مقدار هزینه این مطالب شفاهی را تحت کدام قرارداد حقوقی مکتوب کنیم‌ ضمنا اگر تعمیرکار ساعاتی روی خرابی کالا کار کند ولی نتواند درست کند آیا می تواند پول دریافت کند که من 2 ساعت کار کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق ماده 10 قانون مدنی اقدام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مفاد توافقات خود را طی یک صورتجلسه تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تعمیرکار نمیتواند دستمزد بگیرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید طبق ماده 10 قانون مدنی اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد خصوصی و طبق ماده 10 قانون مدنی عمل نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طبق ماده 10 قانون مدنی قرارداد خصوصی تنظیم کنید.خیر اگر تعمیر نکرد نمیتواند دستمزد بگیرد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام مطابق ماده 10 قانون مدنی قراردادهای خصوصی در صورتی که مخالف صریح قانون نباشند نافذ می باشند ،شما می توانید مستندا به این ماده اقدام نمایید،در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ماده 10 ق. مدنی
اگر تعهد تعمیرکار شرط نتیجه( تعمیر کالا) نباشد و به صورت شرط فعل تراضی( باز کردن وسیله و بررسی و ...) شود، می تواند دستمزد بگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قرارداد خصوصی و طبق ماده 10 قانون مدنی عمل نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

روی کاغذ تمام موارد را بنویسید و دو شاهد امضا کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
طبق ماده 10 قانون مدنی
بستگی به مفاد قرارداد و شروط تنظیمی دارد اگر شرط شده باشد بررسی و عیب یابی مستلزم پرداخت دستمزد می باشد ملزم به پرداخت می باشد ولی اگر شرط تعمیرو رفع عیب باشد دستمزد تعلق نمی گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیازی به ذکر نام قرارداد نیست تکلیف و تعهدات را قید کنید امضا کنید