مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه کیفری

سلام وعرض ادب
بنده زنی هستم بادو فرزند کوچک در فروردین امسال زمانیکه همسرم منزل نبود در شب مالک با کلید شخصی بدون اجازه به واحد من آمد من دویدم جلویش را گرفتم گفت باید باهاش راحت باشم و حرفای زشت دیگر او را هل دادم از در بیرون کردم و بزور درب را بستم و او که به مشت و به زور که میخواست دوباره وارد شود باعث کبودی بازویم گشت که گواهی پزشک قانونی دارم اما در دادگاه کیفری تبریه شد و گفتند من شاهد ندارم که ایشان وارد ملک تحت اختیار من شده است چگونه با چه موادی میشود به این حکم اعتراض نمود آخر کسی که قصد تجاوز دارد در ملاعام که انجام نمیدهد او با علم تنها بودن من وارد منزل شد چگونه شاهد بیاورم لطفا کمک بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اثبات ادعا به عهده مدعی است پس در بسیاری از موارد علیرغم ذیحق بودن مدعی امکان اثبات وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید لایحه محکم تنظیم نمایید و تجدیدنظر خواهی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه لایحه تجدیدنظر خواهی کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید لایحه محکم تنظیم نمایید و تجدیدنظر خواهی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید لایحه محکم تنظیم نمایید و تجدیدنظر خواهی نمایید