مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه کیفری

با سلام بنده با توجه به این که از حسابم سو استفاده شده و مبالغی از طرف یه شخص ناشناس به حسابم واریز شده و به صورت ارز به اون شخص برگردوندم که بعد متوجه شدم حساب مردمو خالی میکرده تو حسابم در چند دادگاه قرار منع تعقیب گرفتم ولی در دادگاه کیفری شماره 2 تهران باتوجه به مدارک کامل و مستندات واضح قاضی به صحبت های بنده توجهی نکرد و رای خودش را داد و اصلا توجهی به لایحه و مدارکم نکرد میخواستم ببینم در کجا و چگونه باید اعتراض کنم

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

لز طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید و بهتر است وکیل اعتراض شما را تنظیم نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در مهلت 20 روزه تجدید نظرخواهی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما نسبت به مبلغی که به حساب شما واریز شده است مسئولیت حقوقی خواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی(بیست روز) نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام کنید تا در دادگاه تجدیدنظر نسبت به اعتراض شما رسیدگی شود. بنابراین به یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش مراجعه بفرمائید و تجدیدنظرخواهی خویش را ثبت بفرمائید.