مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای رد واخواهی برعلیه خودم

باسلام بنده در تاریخ 1399/5/20یک دستگاه خودرو خریداری کردم که در قولنامه توسط فروشنده بی رنگ و سالم قید گردید یعنی بنده پول ماشین بی رنگ رو پرداخت کردم وبعد از تنظیم سند متوجه شدم که خودرو تصادفی میباشد ودر تاریخ 1399/5/21 یعنی یک روز بعد به کارشناس دادگستری مراجعه نمودم وایشان تصادفی بودن خودرو را تایید نموده
ومبلغ 30میلیون تومان خسارت در نظر گرفتند واز آنجایی که خوانده در جلسه دادگاه حضور پیدا نکردند حکم غیابی به نفع بنده صادر گردید وپس از اخد حکم جلب ایشان را به دادگاه معرفی نمودم وایشان تقاضای واخواهی نمودند ودر تارخ 1400/8/11وقت دادگاه تعیین گردید اما وکیل ایشان قبل از سر رسید وقت دادگاه با بنده تماس گرفتند وتقاضای توافق بر سر میزان خسارت را فرمودند وما در تاریخ 1400/7/12 یعنی یک ماه قبل از سر رسید وقت دادگاه در داخل شعبه اجرای حکم بنده با تخفیف رضایت دادم ومنشی دادگاه صورتجلسه را مکتوب کردند وحتی شماره چک پرداختی را وارد نمودند وبنده از آنجایی که توافق کرده بودیم در تاریخ 1400/8/11 دیگر به دادگاه مراجعه نکردم ودرست در همین تاریخ برای من ابلاغیه آمده که بخاطر واخواهی علیه شما در تاریخ 1400/9/14 به دادگاه مراجعه کنید خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چرا با وجود اینکه ما قبل از سر رسید دادگاه به توافق رسیدیم پرونده بسته نشده والان من چه کار باید انجام دهم با سپاس فراوان از وقتی که برای خواندن مشکل بنده میگذارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی است‌