مشاوره حقوقی رایگان - خودرو سرقتی

سلام خسته نباشید بنده یک خودرو در سال 99 خریدم و با وکالت تام‌الاختیار برای تعویض پلاک و سند مراجعه کردم ک تمامی مراحل را بصورت قانونی در تعویض پلاک انجام داده ام و حال بعد از گذشت یکسال خودروی فوق را فروخته ام ک خریدار بعد از 3ماه ب تعویض پلاک مراجعه کرده ک مامور بازدید خودرو گفتن ک خودرو در سال 1389 سرقتی بوده و من هم هیچ اطلاعی از این موضوع نداشته ام و ایشون مبلغ 80 میلیون تومان بابت خودرو ب بنده پرداخت کردن ک شکایت ایشون در دادگاه کیفری در حال انجام بود ک بنده تبرئه شدم و الان ب دادگاه حقوقی برای شکایت اقدام کردن. اینکه من از این موضوع سرقتی اطلاعی نداشتم و اینکه مامور بازدید خودرو چرا در سال 99 ک من خریدم این رو ب من نگفتن وخودرو رو تایید کردن برای تعویض پلاک .من هم از فروشنده قبلی شکایت کرده‌ام. ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.