مشاوره حقوقی رایگان - سرقتی بودن ماشین

با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده دو سال پیش ماشینی خریداری کردم و چند روز بعد فروختمش. نفر بعد از من هم ماشین رو فروخت به شخص دیگه ای و طرف تعویض پلاک نکرد. ماشین رو آگاهی توقیف کرد به جرم سرقتی بودن و دستکاری شدن پلاکت بدنه و شماره شاسی. الان اون شخص شکایت کرده و مطالبه پول به نرخ روز کرده. ظاهرا شخصی که بنده ماشین رو ازش خریداری کردم کارش سرقت و دستکاری شماره بدنه و موتور بوده و بعدم فروش مال. الان اون طرف متواریه، می‌خواستم بدونم پول و خسارت نفری که من بهش ماشینو فروختم با منه یا نه این که باید طرف دستگیر بشه و خسارت رو از اون بگیرن؟با تشکر

پاسخ ها :

خرید خودرو سرقتی فروش خودرو سرقتی دستکوب بودن شماره شاسی خودرو قوانین خرید و فروش خودرو خودرو سرقتی خودرو خسارت