مشاوره حقوقی رایگان - خودروی سرقتی

سلام خسته نباشید :
بنده در تاریخ 1399/5/13 یک خودروی پژو پارس خریده ام و تمام مراحل تعویض پلاک و سند رو قانونی انجام داده ام و بعد از گذشت یکسال در تاریخ 1400/2/23 فروخته ام و خریدار مبلغ 80 میلیون تومان ب بنده پرداخت کردن وایشون بعد از 3 ماه برای تعویض پلاک مراجعه کردن ک متوجه شدیم خودرو در سال 1389 سرقتی بوده است وحال ایشون از من شکایت کردن برای گرفتن پول و من هم پول ایشون رو خرج کردم با اینکه ب ایشون ده روز وقت تعویض پلاک رو داده بودم اقدام نکردن و الان ندارم بهشون برگردونم مبلغ رو میشه راهنمایم کنید چیکار باید بکنم .

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک و مستندات چی دارید؟از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت سرقتی بودن خودرو معاملات باطل است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پاسخ سوال شما دارای جوانب متعددی است جهت مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که ماشین را از شما گرفته باید پولش را مسترد کنید و کسی که ماشین را به شما فروخته می توانید ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کسی که ماشین را از شما گرفته باید پولش را مسترد کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پاسخ سوال شما دارای جوانب متعددی است که نیاز به گفتگو وارائه راهکار مناسب حقوقی دارددرصورت تماسل تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کسی که ماشین را از شما گرفته باید پولش را مسترد کنید و کسی که ماشین را به شما فروخته می توانید ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید.