مشاوره حقوقی رایگان - آیا این اسلحه و جرم آن برای من است

سلام. طی معامله ای که با فردی داشتم چون پولش کم بود و چاره ای نداشتم. خودروی امانت گرفتم تا پول را بیاورد.
فردا سوار بر آن ماشین شدم و چون پلاک خودرو را استعلام کردم سرقتی بود. پلاک را تعویض کردم و به طرف منزل آن شخص بدهکار رفتم. که در مسیر دستگیر شدم و اسلحه ای در ماشین درآمد و حال آن شخص متواری شده و من با 80میلیون قرار آزاد هستم من دوچک سرقتی نیز از طرف گرفتم که خودش امضا کرده آیا شانسی دارم که ثابت کنم اسلحه و خودرو مال من نیست ؟شاهد معامله نیز چند نفر بودند.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با توجه به قراین و شهودی که دارید انشاءالله موفق باشید