مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ثمن معامله ملک

باسلام اپارتماتی خریدم که خریدار اول در صورت پاس نشدن چکهاش حق فروش نداشته دادگاه هم بطلان معامله رو رای داده به من و قیمت به روز ثمن رو از کارشناس خواسته متاسفانه کارشناس 30%زیر قیمت بازار قیمت داده و میگه قانونه. ایا نظر کارشناس درسته یا باید اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متاسفانه قیمت ها روزانه متغیر هستند شاید در آن روز که کارشناس نظر داده آن قیمت بوده. علی ایحال اگر به نظر کارشناس معترض هستید ظرف 7 روز از تاریخ ابلاغ میتوانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در مهلت قانونی می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در مهلت قانونی می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام در مهلت قانونی می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در مهلت قانونی می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.