مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ

با سلام،شهودی که در محل حضور نداشته و در دادگاه شهادت داده به چه نحوی میتوان برای ابطال شهادتشان اقدام کرد؟آیا بعد از صدور حکم باید مجددا از شهود شکایت کرد یا در همین پرونده می توان اقدامی کرد؟با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در همان پرونده نسبت به شهادت شهود می‌تواند ایراد و جرح وارد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در همین پرونده می توانید شهود را جرح کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

قبل از ادای شهادت جرح نمایید و بعداز اثبات شهادت کذب نیز شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا شکایت شهادت دروغ را مطرح نمایید و اگر شهادت کذب اثبات شد بعد شما میتوانید در دادگاه حقوقی استفاده نمایید