مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام از غلام رضا به پرویز احمد

با درود. من اسسم در شناسنامه غلام رضا هست اما همه جا پرویز صدام می کنند و همه با اسم پرویز منو میشناسند. اونایی هم که غلام رضا میدونند فقط غلام صدا می زنند. آیا امکان داره با توجه به اینکه اسم پدرم احمد هست من اسم غلام رضا رو به پرویز احمد تغییر بدهم؟ سپاس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با تعویض اسم به سختی موافقت میشود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و اگر مجوز نداد به دادگاه هم میتوانید برای الزام مراجعه کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از اداره ثبت احوال پیگیری نمایید و درخواست تغییر نام دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال ابتدا پیگیری و درصورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تغییر اسم به پرویز احمد خیر امکان ندارد
ولی به اسم پرویز امکان دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره ثبت و یا دادگاه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه بهاینکه نام ظما شرایط تغییر را دارد میتوانید با درخواستی ب ثبت احوال نام خود را تغییر دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره ثبت احوال ابتدا پیگیری و درصورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید