مشاوره حقوقی رایگان - خدمات الکترونیکی

سلام ببخشید یه پیامک امده از شورای حل اختلاف که درخواست شما به شعبه 1 رفته بعد رمز شخصی هم داده ولی وقتی می خوام وارد سایت شم و پیگیری رو میزنم شماره ملی و رمز و میزنم میزنه اشتباه چیکار کنم ممنون از لطفتون .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع توقیف کننده حساب پیگیری کنید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

از اون لینک وارد نشید .از سایت عدل ایران با کد ملی و‌رمز شخصی وارد سامانه ثنای خودتون بشید لیست پرونده هاتونو میبینید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
حضوری پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال حقوقی نیست با پشتیانی سامانه عدلیران تماس بگیرید یا دفتر خدمات قضایی برید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام اگر رمزها را درست میزنید ولی اشکال میگیرد به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام یا حضوری به شعبه مراجعه نمایید و یا به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، وارد سایت عدل ایران بشید ، قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی ، جستجو بر اساس شعبه را انتخاب کنید و با انتخاب شعبه مورد نظر ، بازیابی اطلاعات رو بزنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آن رمز پرونده است. نیاز نیست آن را بزنید. در سامانه عدل ایران ابتدا شماره ملی و شماره رمز ثابت ثنا را بزنید و در مرحله دوم شماره رمز موقت ثنا. در مرحله بعد وارد فهرست پرونده هایتان میشوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق پیگیری اشخاص حقیقی سایت عدل ایران چک کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

اپلیکشن عدالت همراه را دانلود کرده و کد ملی و رمز شخصی که لز دفترخدمات قضایی گرفته اید را وارد نمایید سپس رمز موقت به گوشی شما پیامک می شود .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

ب راحتی میتوانید از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی در عدل ایران با کد ملی و رمز شخصی پیگیری کنید و یا مراجعه به دفتر خدمات قضایی این کار را برایتان انجام دهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضوری اگر میتوانید پیگیری کنید ممکن است سه گانه سازی و یا ثبت مشخصات فردی مشکل داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید